Răspunde la: Promotie PENMANIA.SHOP – luna noiembrie!

Acasa Forumuri Noutati Promotie PENMANIA.SHOP – luna noiembrie! Răspunde la: Promotie PENMANIA.SHOP – luna noiembrie!

#250
razvan
Keymaster

Salut Sorin! Intre timp am discutat si la telefon 🙂

Dar ca sa iti raspuns la intrebari si sa fie referinta si pentru ceilalti membrii ai comunitatii noastre de pasionati, iata:

1. Curatarea stiloului: aceasta inseamna ca eu personal curat fiecare stilou – nimic complicat un pic de apa calda cu o picatura de detergent de vase lichid si apoi clatire cu apa calduta curata; alimentatorul din ebonita poate sa mai aiba resturi in el desi comparat cu cel de la Noodler’s Ink nu am avut probleme deloc cu ele.

2. Testarea stiloului: testarea minimala – inmoi penita si alimentatorul in cerneala si scriu cu stiloul pe cel putin doua tipuri de hartie – practic verific daca penita scrie bine sau nu; testarea maximala – umplu complet stiloul cu cerneala,  scriu o zi cu el si apoi il golesc si il curat complet.

3. Penita M – scrie la standard european; este o linie plina cu un flux de cerneala generos – cred ca o sa iti placa; daca vrei ceva si mai gros atunci B sau penita Italica de 1.0 ar fi o solutie.

Referitor la stilourile de pe shop, incerc sa le elimin pe cele care au probleme din start ca sa nu aveti o experienta neplacuta; sunt cazuri in care penita nu scrie cum trebuie si atunci o inlocuiesc cu alta care scrie bine etc.

Sper sa fie de folos!

Razvan