Răspunde la: Stiloul PENMANIA – Novus

Acasa Forumuri Stilouri Stiloul PENMANIA – Novus Răspunde la: Stiloul PENMANIA – Novus

#335
Sorin
Participant

Salu Razvan,

Oau…m-ai surprins placut(deci asta era intrusul din fundal), il coceai de ceva timp din ce am inteles. Ideea mi se pare fantastica, sa ajungi sa ai propriul tau stilou e foarte tare si chiar daca ai „plagia” (l-am pus intentionat in ghilimele) un model cunoscut important e sa o faci bine sau chiar mai bine decat originalul.

Stiloul arata fantastic, e si pe genul meu (vintage, simplist dar foarte elegant), imi place foarte mult forma ,ca si culoare clar negrul da cel mai bine la ebonita si ar fi preferatul meu, pana si clema metalica respecta forma anilor 20-30. Felicitari mesterului, se pare ca are „mana” (ca o paranteza, lucrez in controlul calitatii -ind.aeronautica), mai ales ca imbinarea corpului cu capacul trebuie sa fie perfecta in modul ales de tine si orice mica deviatie de la forma va arata si simti de-a dreptul grosolan(ti-ai asumat un risc destul de mare alegand acest mod; un inel metalic ar fi reusit sa mascheze eventuale imperfectiuni, inca odata felicitari!).

Penita arata super,modul bicolor merge de minune cu negrul si se asorteaza cu clipsul. Ma bucur ca ai ales sa oferi varianta celor trei moduri de alimentare cu cerneala si faptul ca unitatea penitei se poate demonta usor.

Pentru mine a devenit clar un must-have, 99% negrul e optiunea mea totusi as vrea sa vad toata gama de culori pe care intentionezi sa o oferi.A, si etuiul arata calitate prima, personal mi-ar placea sa fie tot pe negru(poate o iei ca o sugestie pt.viitor).

Crede-ma chiar nu-mi place sa „perii” (cu exceptia catelului meu:)) insa cred ca ceea ce faci este extraordinar si nu stiu de ce, presimt ca „pui” si de-o cerneala reteta proprie!

Sa ne spui daca trebuie sa ne inscriem pe vreo lista de asteptare!:)))

Succes deplin si ne mai auzim.