Răspunde la: Colectia personala – Razvan

Acasa Forumuri Stilouri Colectia personala – Razvan Răspunde la: Colectia personala – Razvan

#344
Tudor
Participant

Buna Vlad si multumesc pentru incurajari si mesaj 🙂

 

Pentru Robert Oster recomand http://www.fountainfeder.eu (o nemtoaica studenta care vinde de acasa – eu am avut probleme cu ea o data pachetul nu a ajuns dar mi-a dat full refund si a doua oara calimara continea o alta cerneala decat cea indicata – ok nu era problema tipei dar parca am avut ghinion cu fountainfeder). In ambele cazuri Stefanie a fost foarte willing to help si a rambursat imediat. Mergi pe site-ul ei si vezi ce iti place eu zic ca are o oferta decenta.

Surprisingly mai poti gasii Robert Oster la un baiat in Polonia (eu am cumparat de la el dar fizic cand am fost in Vrasovia deci nu stiu prin mail dar mi-a spus ca trimite prin mai pentru 30 de RON or so). Site-ul lui este https://www.f-pen.pl (are si versiunea engleza dar nu este fully updated) – cu ocazia asta am invatat ca Sklep in poloneza inseamna Shop 🙂

Are Robert Oster, Sailor Jentle, Herbin, KWZ (nu mai zic are tot ce se ofera si la pret de Polonia), Kaveco, Iroshizuku (si chiar si in sticlute de 15 ml) and many more.

Nu sunt afiliat cu niciunul dar preturile mi s-au parut ok. Mai este in Anglia un baiat (Roy il cheama) la http://izods.ink care vinde Robert Oster si Krishna Inks (cerneala din India dar care are reviews super). Altfel your usual suspects Couronne du Comte, Akkerman, Appelbaum etc.

Hope this helps.   — Am sa postez poze cu cerneala dar am un scris horror de aceea evit 🙂