Răspunde la: Saptamana 16-22 aprilie

Acasa Forumuri Rotatia saptamanii Saptamana 16-22 aprilie Răspunde la: Saptamana 16-22 aprilie

#951
Vlad A.
Participant

Salut, Sorin!

Am mai folosit document ink de la De Atramentis și în alte stilouri și nu au părut a fi afectate, spre deosebire de Registar’s Ink de la Diamine, de care am scris în alt topic. Acum, penița și feed-ul se pot schimba dacă chiar se întâmplă ceva (mai ales că acum Novus are și peniță personalizată 😀 ).

Cât despre linie, e de la cerneală, se pare că turquoise-ul ăsta e foarte foarte fluid. Pe orice altă hârtie decât Rhodia trece prin foaie, iar linia arată ca a unei penițe M. De fapt se și vede în poză că linia e cam cât cea lăsată de CS, care e un M destul de umed. Il folosesc pentru o semnătură rapidă, pe documente oficiale.

L-am folosit în Novus tocmai pentru că mi trebuia o peniță mai subțire datorită proprietăților cernelii. În afară de Novus nu mai am decât un Waterman Carene cu peniță EF, dar acolo dacă se întâmplă ceva n-o pot schimba.

Iar pe Rotringul exotic l-am primit cadou și e chiar interesant, numai că a fost cam afectat de Registar’s Ink și încă pare înfundat. De altfel se și vede că nu linia nu arată deloc „broad”.