Jurnalul meu public

Acasa Forumuri Stilouri Jurnalul meu public

Acest subiect conține 5 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Simon’s Writing Heuristics acum 1 lună, 1 săptămână.

 • Autor
  Mesaje
 • #805
 • #816

  razvan
  Keymaster

  Bravo Simon!

  Foarte frumos episodul si elocvent!

  Iti multumesc pentru aprecieri si deosebita impartasirea ta! Excelent!

  Mi-a venit o idee – o sa postez si pe forum sa ii intreb pe ceilalti si revin!

  Te astept si cu urmatoarele episoade!

  Razvan

  • #818

   Multumesc pentru impresiile impartasite!

   Sunt constient de faptul ca: unele exprimari sunt stangace, unele cuvinte sunt rostite prea lung, tonul este prea lipsit de viata etc. Cand pornesc microfonul lucrurile nu sunt ca in vorbirea libera de zi cu zi.

   Sper ca pe parcursul episoadelor sa se vada o imbunatatire si ca mesajele sa fie receptate cu succes.

 • #1197

 • #1228

  Bună ziua!

  Și iată c-a venit toamna! Podcasturile sper să apară precum recolta specifică anotimpului.

  Huh! A trecut ceva timp…

  Ce temă v-ar plăcea să abordez în următorul podcast?

  Numai bine!

 • #1428

  O zi bună tuturor!

   

  S-au împlinit mai bine de opt luni de la ultima postare și mai bine de doisprezece luni de când nu am mai folosit stiloul meu favorit, la momentul actual, #3776. Vacanța aduce în aer pasiunea pentru scris, experimentat accesorii noi și împărtășit păreri și descoperiri.

  După multe luni de pauză, #3776 a început să scrie din prima. Mecanismul lăudat al capacului chiar funcționează, păstrând etanșeitatea. Nu, nu am intenționat să-l las atâta timp fară a-l folosi. Dar l-am lăsat. Nici n-am intenționat să întârzii atâta cu podcast-urile și cu recenziile, dar am întârziat. Pauza nu a fost una totală. Am mai pus mâna pe hârtie calitativă, cerneală și câte un alt stilou. Este mai bine acum întrucât am experiența dată de trecerea timpului.

  Păstrând același ton, nu am intenționat să-mi las stiloul #3776 în etui, așa mult timp, fară să fie curățat. Mă refer la exterior. Când l-am scos din etui, secrețiile epiteliale palmare au lăsat urme pe stilou. Părțile metalice sunt pătate. Nu recomand păstrarea stiloului în aceste condiții.

  Parafrazând dictonul popular, spun că tot răul duce, în final, spre un rezultat bun. Acestea fiind spuse, voi publica un material video în care o să prezint modul în care voi aduce stiloul la starea inițială, voi prezenta metodele de curățare, protecție și păstrare pe care le aplic.

  Toate acestea vor primi amprenta noii linii de design a profilului meu.

   

  Până atunci, bine v-am regăsit!

  Cu cele mai bune gânduri,

  Simon.

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Sari la bara de unelte