Model nou de stilou – PenBBS 355 (Bulk Filler) Acasa › Forumuri › Stilouri › Model nou de stilou – PenBBS 355 (Bulk Filler) Acest subiect are 1 răspuns, 2 voci și a fost actualizat ultima dată acum 3 ani, 4 luni de razvan. Vezi 1 fir de răspunsuri Autor Mesaje 30/12/2018 la 1:07 PM #1321 Stefan Ionut MariusParticipant Dupa cum se vede PenBBS este pe val in 2018 si scoate model dupa model . Acum in ajun de an nou scoate un stilou chiar mai mare decat 456 si cu un sistem de incarcare similar cu al celor de la conid si denumit simplu ” Bulk Filler ” https://www.youtube.com/watch?v=JYAGyqMvdPY 30/12/2018 la 8:00 PM #1322 razvanKeymaster Da! Eu tocmai am comandat unul – „Galaxy” si o sa vina in ianuarie! O recenzie dedicata va urma dar si un video de prime impresii 🙂 mai ales la o comparatie cu 456 la care am de asemenea de facut o recenzie! Multumim pentru video! Razvan Autor Mesaje Vezi 1 fir de răspunsuri Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect. Autentificare Nume de utilizator: Parolă: Păstrează-mă autentificat Autentificare