Probleme cu pen-shop-urile autohtone

Acasa Forumuri Diverse Probleme cu pen-shop-urile autohtone

 • Acest subiect are 1 voce și 0 răspunsuri.
Vezi 0 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #543
   Sorin
   Participant

   Salutare tuturor,

   Mai anul trecut (prin decembrie parca) aveam o „polemica” amicala cu membri ai comunitatii noastre referitoare la magazinele autohtone de profil (era vorba de cerneala.eu cu stocul de cerneluri).

   Pentru ca sunt mai carcotas de fel :)) revin pe acest subiect, de aceasta data i-am luat in colimator pe cei de la de scris.ro pentru faptul cum inteleg sa gestioneze o comanda si relatia lor cu clientul in general. Pe scurt, o cunostinta de-a mea a vazut stiloul Pilot MR pe care il detin, i-a placut foarte mult atat ca aspect cat si feed-back-ul oferit la scris si am cazut de acord ca ar fi un cadou nimerit pt. fiul ei, fiind un upgrade dupa debutul facut cu un Staedler(parca) de doi bani cum s-ar spune(adica foarte ieftin,ca stiloul scrie binisor zic eu).

   Ok zic hai sa-l comandam si cu ocazia asta iau si o cerneala Parker Quink Blue permanentpt.mine ca e destul de laudata din ce am citit.Cum la cerneala.ro nu au Parker am comandat pe descris.ro, pe numele meu ca tot am cont creat.Bun…dau comanda pe 10.01,vineri 12.01 aflu ca abia luni sau cel tarziu marti pleaca pt.ca stiloul e la importator (defapt!!!) iar azi 18.01 cand sun sa cer un awb aflu ca nu a plecat inca dar urmeaza si maine o voi primi cu siguranta!

   Ok, inteleg un lucru, sunt afaceri de nisa(cel putin la noi) dar asta nu-i scuza sa-si gestioneze impecabil problemele, sa-si tina evidenta stocului la zi si mai ales sa notifice in timp real clientul despre eventualele probleme care ar putea sa apara in derularea comenzii respective! Nu mai zic de faptul ai creat un cont de client doar de dragul de a-l crea pt. ca nu ai posibilitatea sa vezi statusul comenzii,nici nu s-au obosit macar sa actualizeze statusul comenzilor deja livrate de  anul trecut…ce mai, ca la romani cum s-ar zice! In luna februarie intentionez sa iau un TWSBI Eco de la unul din magazinele din UK recomandate de voi (si ceva cerneala,poate).Daca totul merge ok cred ca o sa ma axez pe aceasta varianta in a-mi procura cele dorite si,cu parere de rau, eu i-am scos din lista mea pe cei de la descris.ro!

   Sa aveti spor la scris!

    

Vezi 0 fire de răspunsuri
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.