The Writing Desk – Anglia

Acasa Forumuri Pen Shop-uri The Writing Desk – Anglia

Vezi 3 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #170
   razvan
   Keymaster

   Un alt penshop din Anglia: https://www.thewritingdesk.co.uk/index.php

   Mi-a fost recomandat de catre un cititor al blogului, mai ales pentru serviciul lor gratuit de verificare a stilourilor comandate.

   Sursa mea principala pentru cerneala Diamine in cantitate mare la un pret acceptabil 😉

   Un pret acceptabil pentru transport – pana in 3.7 lire sterline – mai ales daca comparam cu costul de la Cult Pens si coletul ajunge in 3 zile lucratoare !

   Informatii despre transport: https://www.thewritingdesk.co.uk/delivery.php

   Ceea ce ii diferentiaza pe cei de la The Writing Desk fata de alte penshop-uri este faptul ca la toate comenzile online de stilouri – verifica stiloul si la cererea clientului pot personaliza penita dupa gust.

   Detalii despre asta gasiti aici: https://www.thewritingdesk.co.uk/reference.php?id=9

   Am comandat de 3 ori de la ei. Coletul este bine ambalat si securizat in interior.

   Ca si instrument de scris am comandat de la ei un Kaweco AL Sport – „antracit”, penita F (fina).

   https://www.thewritingdesk.co.uk/showproduct.php?brand=Kaweco&range=Al+Sport&cat=pens

   Le-am cerut expres sa verifice penita si sa o prelucreze daca are probleme; rezultatul este excelent; stiloul scrie foarte bine si eu am evitat neplacerea de a „beneficia” de incosistenta penitelor Bock cu care sunt echipate stilourile de la Kaweco.

   Site-ul lor este securizat prin SSL dar sistemul de comanda este un pic cam rudimentar deci recomand rabdare si atentie atunci cand comandati de la ei; ca si modalitati de plata – am folosit un sistem de plata securizat din Anglia ca sa evit Paypal si taxele plus cursul de schimb mult mai mare la lira sterlina.

   Informatii despre metodele de plata, gasiti aici: https://www.thewritingdesk.co.uk/payment.php

   Recomand cu caldura desi comparat cu Cult Pens au o gama mai mica de produse.

  • #209
   Gabriel
   Participant

   Salut Răzvan,

   3 zile și 3.7 lire ? Ai și tracking number? Vine prin poștă sau prin curier? Fără tracking number nu prea mă încumet să comand nimic…

   Gabriel

  • #215
   razvan
   Keymaster

   @Gabriel Nu am tracking number dar vin prin airmail; tocmai mi-a sosit un nou colet cu cerneala; este al 4-lea de la ei deci sosesc fara probleme. Daca vrei tracking este o optiune mai scumpa de transport disponibila atunci cand faci checkout de la ei din sistem. Mi se pare ca e dubla ca pret fata de cea pe care o folosesc eu cu ei.

  • #239
   Gabriel
   Participant

   Problema este la Poșta Română. Din experiența mea cu ei, dacă nu am tracking number, nu am nicio o dovadă că pachetul meu există, ca a venit, că nu zace pe la ei de 3 luni de zile (mi s-a întâmplat), etc. De aici și obsesia pentru tracking number. 🙂

   • #240
    razvan
    Keymaster

    Total de inteles! Dar eu am fost mai norocos atunci; coletul ajunge prin „airmail” si fie postasul mi l-a adus direct acasa fie mi-a adus instiintare si m-am dus eu sa il iau. Poti sa folosesti varianta mai scumpa care am inteles ca are cod de urmarire.

Vezi 3 fire de răspunsuri
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.